Blepharitis

Blepharitis

Blepharitis is een ander woord voor ooglidontsteking, een aandoening die veel hinder en ongemak kan veroorzaken. Blepharitis is weliswaar onschuldig, maar een ontsteking van de haarzakjes en talgklieren op de ooglidrand kan flink vervelend zijn. Wie kampt met blepharitis heeft veel baat bij hypoallergene oogdoekjes die de het ontstoken oog ontsmetten, de huid herstellen en klachten snel verlichten: Similasan Reinigende oogdoekjes Nr. 1. In dit artikel lees je meer over de symptomen en oorzaken van blepharitis en de effectieve, natuurlijke aanpak van jouw oogklacht van Similasan.

Hoe weet je dat je kampt met blepharitis?

Heb je vaak last van geïrriteerde, branderige, gevoelige oogleden en/of jeuk aan de oogleden? Dan is de kans groot dat er een ooglidontsteking op de loer ligt. Blepharitis of ooglidontsteking komt veel voor en is zoals gezegd onschuldig, maar erg hinderlijk. Korstjes, kleverige afscheiding in de ooghoeken, schilfers in de wimpers; allemaal symptomen die kunnen wijzen op blepharitis en die je liever zo snel mogelijk verhelpt. De kans is bovendien groot dat je daarbij ook last hebt van tranende ogen, wazig zien of ogen die erg moe aanvoelen. Inderdaad: hoog tijd om in actie te komen tegen deze vervelende oogkwaal!

Reinigende Oogdoekjes tegen blepharitis

Wie kampt met een ooglidontsteking heeft baat bij Similasan Reinigende oogdoekjes Nr. 1. Deze natuurlijke oplossing helpt tegen de klachten van blepharitis, reinigt de oogleden, zorgt voor huidherstel en verlichting van de symptomen. Deze speciale oogdoekjes bij ontstoken ogen zijn steriel, pH neutraal en getest door oogartsen en dermatologen. De oogdoekjes bevatten kalmerend kamille-extract en zijn gemaakt van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit zoals je dat van alle Similasan oogproducten gewend bent.

Behalve ontstoken oogleden ook last van rode ogen? Gebruik de oogdoekjes dan in combinatie met de Rode ogen oogdruppels van Similasan.

Geen jeukende ogen en vermoeide ogen met Similasan oogdruppels

Natuurlijke behandelingen bij blepharitis.

Waarom je blepharitis zo snel mogelijk moet verhelpen

Als je één van de velen bent die last heeft van blepharitis hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen waarom het belangrijk is om je klachten zo snel mogelijk te verlichten. Deze hardnekkige aandoening verdwijnt alleen als je hem goed behandelt en daarbij de ooghygiëne goed in het vizier houdt. Bij blepharitis kan er namelijk veel talg vrijkomen en korstvorming ontstaan, wat het behandelen van je oogklachten alleen maar lastiger maakt. Blepharitis kan bovendien een chronische aandoening worden wanneer je te lang wacht met het tegengaan van de symptomen. Ga daarom vandaag nog naar een verkooppunt bij jou in de buurt voor Reinigende Oogdoekjes of bestel jouw effectieve behandeling tegen blepharitis in onze webshop.

Blepharitis tegengaan met natuurlijke producten

Werken met al het goede dat de natuur ons te bieden heeft, dat doen we al bijna 40 jaar bij Similasan. We kiezen uitsluitend voor hoogwaardige en revitaliserende bestandsdelen op natuurlijke basis die uiteenlopende klachten direct verlichten. We bieden namelijk niet alleen producten tegen blepharitis, maar kunnen je ook helpen bij bijvoorbeeld computerogen, hooikoorts, ontstoken ogen en andere klachten. Neem gerust een kijkje in onze oogklachtenwijzer, waar je meer leest over de oogklachten waarvoor wij specifieke oplossingen bieden.

Kies voor snelle verlichting bij blepharitis

Heb je last van blepharitis of gerelateerde klachten dan weet je wat je te doen staat: kies voor snelle verlichting en effectieve reiniging met de Reinigende Oogdoekjes Nr. 1 van Similasan! We helpen je graag bij eventuele vragen, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer