Hooikoorts klachten

Hooikoorts klachten

Zodra het pollenseizoen voor de deur staat, spelen ze voor veel mensen in Nederland weer op: hooikoorts klachten. De grootste pechvogels hebben al vanaf februari last van een loopneus, jeukende ogen en gerelateerde klachten; voor anderen begint de ‘ellende’ in mei of juni. Feit is in elk geval dat hooikoorts een zeer bekende en veelvoorkomende allergie is in ons land. Denk je nu: wat helpt tegen hooikoorts? Lees dan gauw verder, want de oogspecialisten van Similasan kunnen je er alles over vertellen.

 

Bekijk alvast de Similasan hooikoorts oogdruppels.

Bekijk hier de actuele pollenverwachting van vandaag.

Komen hooikoorts klachten veel voor?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën in Nederland. 25 tot 30 % van de Nederlanders heeft in meer of mindere mate last van hooikoorts klachten en is dus overgevoelig voor pollen. Die pollen, ook wel stuifmeel genoemd, kunnen zowel van bomen als van grassen en planten komen en zorgen voor vervelende allergische reacties. Heb je last van hooikoorts klachten, dan ben je dus zeker niet de enige!

Hooikoorts ogen en andere klachten

Hooikoorts, ook wel pollenallergie of pollinose genoemd, zorgt onder andere voor de volgende klachten:

  • Hooikoorts ogen: rode, waterige, jeukende ogen
  • Loopneus
  • Niesbuien
  • Verstopte neus

Daarnaast zijn er veel hooikoorts symptomen die niet direct met hooikoorts in verband worden gebracht, maar er wel degelijk mee te maken kunnen hebben. Denk aan lamlendigheid, hoofdpijn en slecht kunnen slapen. Kortom: hooikoorts klachten hebben voor sommige mensen een grote impact op hun leven. Tijd om eindelijk wat te doen tegen hooikoorts en te kijken naar oplossingen!

Wat te doen tegen hooikoorts klachten?

Gelukkig zijn er allerlei middelen om de vervelende klachten die door hooikoorts opspelen te verzachten of zelfs te voorkomen. Een belangrijk en veelgebruikt middel tegen hooikoorts is oogdruppels.

Hooikoorts oogdruppels van Similasan pakken geïrriteerde ogen direct aan en laten je zonder zorgen weer genieten van de buitenlucht. De steriele druppels worden op geheel natuurlijke basis geproduceerd en geven snel effect bij geïrriteerde ogen. Bovendien zijn de druppels na opening drie maanden houdbaar, zodat je er het gehele voorjaar plezier van hebt. De hooikoorts oogdruppels zijn van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en zijn dankzij een eenvoudige druppelaar te gebruiken zonder hulpmiddelen. Hydratatie en kalmering gegarandeerd!

Hooikoorts behandeling met oogdruppels van Similasan

Waarom het verstandig is om bij hooikoorts klachten de oogdruppels van Similasan toe te passen? Daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst is Similasan dé oogspecialist als het gaat om hoogwaardige producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Naast hooikoorts klachten verzachten we bijvoorbeeld ook rode ogen, vermoeide ogen en droge ogen. Neem gerust een kijkje in onze online productcatalogus om ons aanbod te ontdekken.

Omdat wij specifieke oplossingen bieden voor specifieke oogproblemen, merken gebruikers van onze producten al gauw resultaat. De oogdruppels en oogsprays in ons assortiment zijn stuk voor stuk van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en houden het zicht altijd helder. Wil je zelf het effect van onze oogproducten ervaren? Kijk dan gauw waar je onze producten voor hooikoorts en andere klachten kunt kopen.

Geen jeukende ogen en vermoeide ogen met Similasan oogdruppels

Natuurlijke behandelingen voor hooikoorts klachten.

Oogdruppels oogsprays en oogdoekjes tegen geirriteerde ogen

Verzacht je hooikoorts klachten en kies voor Similasan

Nu je weet dat er natuurlijke, hoogwaardige oogdruppels bestaan die jouw hooikoorts ogen merkbaar kunnen verminderen, zal dat jouw leed tijdens het komende pollenseizoen hopelijk aanzienlijk verzachten.

Wil je meer weten over de natuurlijke oplossingen voor oogklachten van Similasan, neem dan gerust een kijkje bij onze oogklachtenwijzer of lees meer over onze filosofie.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer