Oogdruppels

Oogdruppels

Van jeukende ogen tot rode ogen, van ontstoken ogen tot brandende ogen en van rode oogleden tot droge oogleden: er zijn talloze oogklachten waar je mee te maken kunt hebben. Omdat je ogen veel te verduren hebben (weersomstandigheden, allergieën, beeldschermen, chemische stoffen en ga zo maar door) is het belangrijk ze goed te verzorgen. Je hebt er immers maar twee en je zal er je hele leven mee moeten doen.

Gelukkig bestaan er goede, verlichtende producten voor deze onschuldige maar vervelende oogklachten, en wel in de vorm van oogdruppels. De natuurlijke oogdruppels van Similasan zijn van Zwitserse topkwaliteit en bieden snel en efficiënt verlichting. Of je oogklachten nu veroorzaakt worden door hooikoorts, computerstaren of andere irritaties, met de oogdruppels van Similasan kies je voor snelle verlichting van jouw specifieke klacht.

Natuurlijke oogdruppels voor specifieke oogproblemen.

Geen jeukende ogen en vermoeide ogen met Similasan oogdruppels

Voor elke aandoening geschikte oogdruppels

Oogaandoeningen komen voor onder alle leeftijden, in allerlei verschillende verschijningsvormen. Zo zijn er enerzijds lichtere klachten zoals traanogen, droge ogen en vermoeide ogen, en anderzijds zwaardere aandoeningen zoals extreme hooikoortsklachten, een fikse oogontsteking of bloeddoorlopen ogen. Hieronder enkele voorbeelden van veelvoorkomende aandoeningen aan het oog:

Meer weten over veelvoorkomende oogklachten? Ga naar onze Oogklachtenwijzer.

Wanneer je last hebt van één van bovenstaande aandoeningen kun je daar veel hinder van ondervinden. Het is dan ook zonde (en natuurlijk onprettig) om hier niets aan te doen, want verlichting van je klachten is dichterbij dan je denkt. Om je ogen weer te laten sprankelen en je klachten effectief te verlichten heeft Similasan namelijk oogdruppels ontwikkeld, toegespitst op deze specifieke klachten.

Verlicht je oogklachten in een handomdraai

De productenlijn van Similasan bestaat uit natuurlijke oogdruppels, oogsprays en oogdoekjes van Zwitserse topkwaliteit. Het zijn stuk voor stuk steriele en pH-neutrale producten en dankzij de eenvoudige druppelaar bij de oogdruppels heb je geen extra druppelhulpmiddelen nodig. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke oogproblemen, zodat je je ogen de verzorging kunt geven die ze verdienen.

Een greep uit onze oogproducten

Elke oogklacht vraagt om een andere samenstelling van ingrediënten. Bij Similasan hebben we dan ook een uitgebreide productenlijn met oogdruppels toegespitst op verschillende klachten.

Zo hebben we speciale druppels ontwikkeld voor hooikoorts, die ervoor zorgen dat je ogen snel gehydrateerd en gekalmeerd worden en je zicht helder blijft. Deze druppels zijn tevens te gebruiken bij klachten die ontstaan door een allergische reactie op huisstofmijt of huisdieren.

Daarnaast hebben we specifieke oogdruppels voor droge, vermoeide en geïrriteerde ogen. Deze klachten kunnen in talloze situaties ontstaan, maar zijn gemakkelijk te verlichten met onze natuurlijke oogdruppels.

Ook voor rode ogen, computerogen, klachten aan de oogleden en oogklachten bij baby’s en kinderen hebben we speciale producten. Zo kunnen we voor iedere oogklacht efficiënte en werkende oogdruppels bieden.

Bekijk hier ons volledige productenoverzicht.

Hooikoorts oogdruppels
Droge Ogen oogdruppels
Rode Ogen oogdruppels
Computer Ogen oogdruppels
Oogdruppels oogsprays en oogdoekjes tegen geirriteerde ogen

Oogdruppels op basis van natuurlijke ingrediënten

Het geheim van de krachtige werking van onze oogdruppels zit verborgen in de uitsluitend natuurlijke producten die wij gebruiken. Al sinds 1980 onderscheiden wij ons met een natuurlijke en efficiënte productenlijn die veelzijdige klachten direct kunnen verlichten.

Eén van de ingrediënten die wij toepassen is stijve ogentroost. Dit is een geneeskrachtige plantensoort uit de bremraapfamilie die in de volksmond ook wel ‘klaaroog’ wordt genoemd. In dit geneeskrachtige kruid zitten looistoffen die een samentrekkend effect hebben op het oogbindvlies. Ook heeft de stijve ogentroost een pijnstillende werking en draagt het bij aan het herstellend vermogen van het oogweefsel.

Vanwege de brede geneeskrachtige werking van deze plantensoort kan de stijve ogentroost onder andere ingezet worden tegen oogontsteking, vermoeide ogen, overgevoeligheid voor licht, traanogen, een oogzweertje en rode, geïrriteerde ogen.

Daarnaast gebruiken we vele andere natuurlijke ingrediënten die tegen meerdere klachten effectief zijn. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier ons ingrediëntenoverzicht.

Doe je ogen een plezier met oogdruppels van Similasan

Zoals je inmiddels weet hebben je ogen iedere dag veel te verduren en ligt het ontwikkelen van oogklachten op de loer. Zorg er daarom voor dat je ogen de verzorging krijgen die ze verdienen. Dat doe je eenvoudig met behulp van de oogdruppels van Similasan. Wil je meer weten over ons verhaal, onze producten of heb je een specifieke vraag? Lees dan meer over onze filosofie of neem gerust contact met ons op.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer
KOAG/KAG: 4098-0314-0469