Oogdruppels droge ogen

Oogdruppels droge ogen

Je droge ogen verhelpen met behulp van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft? Similasan maakt het mogelijk met oogdruppels voor droge ogen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jouw oogklachten snel kunt verlichten en passen onze producten daar dan ook op aan. Want ook al zijn droge ogen vaak slechts een onschuldige, veelvoorkomende kwaal; je kunt er flink last van hebben en er soms zelfs wazig door zien. Of je nu last hebt van droge ogen door lenzen, het droge ogen-syndroom of een heel andere oorzaak: tijd om af te rekenen met droge ogen!

Symptomen en oorzaken van droge ogen

Wie last heeft van droge ogen heeft meestal (ook) last van jeuk, branderige ogen, vermoeidheid van de ogen of geïrriteerde ogen. Deze ongemakken ontstaan bijvoorbeeld door de weersomstandigheden. Je kent vast wel het gevoel dat je stevig tegen de wind in moet fietsen. Je ogen reageren daar meestal niet heel dankbaar op. Ook contactlenzen die je dagelijks inbrengt kunnen de oorzaak zijn van je droge ogen. Tevens hebben mensen die in een ruimte met airco werken sneller last van droge ogen. Daarnaast kan ouderdom een rol spelen of kun je last hebben van het droge ogen-syndroom. Hierdoor kan er een vermindering van de traanproductie optreden. Als er onvoldoende tranen worden aangemaakt of als de traanfilm snel verdampt, droogt het oogoppervlak uit.

Wat te doen tegen droge ogen?

De ultieme tip van de oogspecialisten van Similasan: oogdruppels voor droge ogen gebruiken. De oogdruppels zijn specifiek ontwikkeld voor deze oogklacht, bevochtigen en kalmeren de ogen en werken verzachtend en hydraterend. Het mooie is dat de droge ogen oogdruppels van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt en dat ze garant staan voor Zwitserse topkwaliteit. Datzelfde geldt voor onze droge ogen spray. De Optimoist 2-in-1 Droge en Geïrriteerde Ogen spray is speciaal ontwikkeld om bevochtiging van het oogoppervlak en de oogleden beter te reguleren. Zo ontstaat er snel weer een frisse blik.

Heb je in extreme mate last van droge ogen? Probeer dan de Droge Ogen Extra Comfort oogdruppels, specifiek ontwikkeld voor zeer droge ogen vaak ten gevolge van het droge ogen-syndroom. Dankzij de natuurlijke ingrediënten Aloë Vera en 0,3% Hyaluron worden extreem droge ogen snel en langdurig bevochtigd.

Natuurlijke behandelingen voor droge ogen.

Droge ogen oogdruppels kopen

Snel weer frisse en gehydrateerde ogen? Bestel dan vandaag nog de droge ogen oogdruppels in onze webshop. De druppels bevatten een handige druppelaar waardoor er geen hulpmiddelen nodig zijn om de druppels toe te dienen. Of kies voor de droge ogen oogdruppels voor zeer droge ogen, met handige vingergrip.
Bovendien worden al deze druppels aanbevolen door oogspecialisten. Similasan is immers niet voor niets al 16 jaar op rij door consumenten gekozen tot ‘Most Trusted Brand’ in de categorie natuurlijke geneesmiddelen in Zwitserland. Ervaar het zelf en plaats je bestelling! Shop je liever in fysieke winkels, kijk dan hier voor een overzicht van verkooppunten.

Revitaliserende producten tegen droge ogen

De kracht van Similasan is dat we al bijna 40 jaar werken met al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. Onze ingrediënten zijn puur natuur zoals stijve ogentroost, Euphrasia officinalis, Calendula officinalis, Aloë Vera en Hyaluron. De revitaliserende bestandsdelen die onze producten bevatten verlichten direct en geven de ogen rust, kalmte en hydratatie. Precies wat je droge ogen nodig hebben.

Wil je weten voor welke oogklachten je nog meer bij Similasan terecht kunt? Neem dan een kijkje in onze Oogklachtenwijzer.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer