Eye Care

Eye Care

De ogen zijn een complex maar heel belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Daarom verdienen ze de allerbeste verzorging. Met deze 10 gouden tips geef jij je ogen de liefdevolle behandeling die ze verdienen.

10 tips voor een goede oogverzorging

  1. Zorg voor voldoende slaap zodat je ogen rust krijgen.
  2. Drink veel water om de vochtbalans van je ogen op pijl te houden.
  3. Zorg voor een goede ooghygiëne als je contactlenzen draagt.
  4. Bescherm je ogen tegen UV-straling met een zonnebril.
  5. Sporten met een bril? Voorkom het risico op oogletsel en draag een sportbril met speciaal glas.
  6. Werk je achter de computer? Neem regelmatig een pauze om vermoeide ogen te voorkomen en installeer een screenprotector met blauwfilter om de helderheid van het scherm te verminderen.
  7. Draag altijd een veiligheidsbril tijdens het klussen of tuinieren.
  8. Verzorg rode ogen, droge ogen, extreem droge ogen (door het droge ogen-syndroom), vermoeide ogen, hooikoorts ogen, tranende ogen, branderige ogen of jeukende ogen met een hulpmiddel dat specifiek is afgestemd op jouw oogprobleem, in plaats van één middel dat bedoeld is voor alle oogproblemen tegelijk. Similasan ontwikkelt specifieke producten voor specifieke oogproblemen. Bekijk hier ons aanbod met natuurlijke hoogwaardige oogproducten.
  9. Schakel bij twijfel over een oogprobleem altijd de huisarts in.
  10. Laat je ogen elke 3 tot 5 jaar onderzoeken voor een optimaal gezichtsvermogen. Heb je oogproblemen? Zorg dan dat je je ogen elke 1 á 2 jaar laat nakijken nadat het probleem is opgelost.

Oogaandoeningen

Ook als je je ogen goed verzorgt, kun je met een oogaandoening te maken krijgen. Bekijk onze oogklachten wijzer om jouw oogprobleem te vinden.
Oogproblemen kunnen je dagelijks leven sterk beïnvloeden. Blijf daarom niet rondlopen met jouw oogprobleem, maar schakel hulp in. Sommige oogaandoeningen vereisen medische interventie of correctie van een opticien of optometrist. Andere problemen zijn heel goed aan te pakken met behulp van zelfmedicatie. Speciaal daarvoor ontwikkelde Similasan natuurlijke oogdruppels, oogsprays en wipes voor specifieke oogproblemen. Zodat jij eenvoudig en snel weer verder kunt met je werk, gezin en andere dingen die het leven leuk maken.

Bekijk wat Similasan voor jou kan betekenen bij:

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer