Ons Verhaal

Ons verhaal

Filosofie van Similasan

Specifieke oplossingen bieden voor alledaagse oogproblemen met een natuurlijke en efficiënte aanpak. Dat is waar Similasan voor staat. In Nederland worden oogdruppels op de markt gebracht voor droge ogen, computer ogen, hooikoorts en rode ogen. Daarnaast zijn er sprays en oogdoekjes beschikbaar. Buiten de Nederlandse grenzen biedt Similasan homeopathische producten voor o.a. griep, hoest, oorontsteking, huidallergie en andere aandoeningen. Similasan producten bevatten natuurlijke ingrediënten en worden ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. Similasan staat garant voor topkwaliteit.

Wat maakt Similasan producten zo uniek?

Optimale effectiviteit

Similasan oogdruppels bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten. Bij gebruik zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing kunnen klachten als jeukende en geïrriteerde ogen, als gevolg van bijvoorbeeld bindvliesontsteking maar ook allergie (hooikoorts), snel en eenvoudig worden verzacht.

Eenvoudig kiezen van de juiste behandeling

Alle Similasan producten zijn duidelijk gericht op specifieke indicaties en toepassingen en zo geschikt voor zelfzorg.

Geen bekende bijwerkingen en interacties

Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing zijn voor Similasan producten geen bijwerkingen of interacties waargenomen of bekend.

Belangrijke keurmerken

Similasan opereert in overeenstemming met de Europese richtlijnen van Good Manufacturing Practice, EU-GMP, en is gecertificeerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Productie in eigen huis

Alle Similasan producten worden in Zwitserland in eigen huis geproduceerd. De moderne productie-installaties zijn afgestemd op de productie van homeopathische geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, het bottelen en verpakken van verschillende toedieningsvormen zoals steriele oogdruppels, sprays, oordruppels, siropen, zalven en tabletten.

Hoge kwaliteitsstandaard

De productiesystemen zijn in hoge mate geautomatiseerd en de productie-installaties worden voortdurend aangepast aan nieuwe eisen. Onze medewerkers zijn getraind door Similasan zelf en hebben een hoog onderwijsniveau, een sterke motivatie en een hoge kwaliteitsstandaard.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer