Vermoeide ogen

Vermoeide ogen

Vandaag de dag zitten steeds meer mensen regelmatig achter de computer. Sommigen vanwege hun werk (of hobby) zelfs hele dagen. Langdurig staren naar je desktop of laptopscherm brengt herkenbare maar vervelende klachten met zich mee zoals een branderig, gespannen en droog gevoel in je ogen. Tellen we deze klachten bij elkaar op dan kunnen we ook wel spreken van ‘computer ogen’, oftewel vermoeide ogen door langdurig computergebruik. Voor velen helaas een herkenbare kwaal.

Oorzaken van vermoeide ogen

Langdurig computer- of laptopgebruik is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeide ogen, maar er zijn meerdere omstandigheden die voor vermoeide ogen kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan geconcentreerd lezen, televisiekijken, autorijden of het ervaren van stress. Dat komt vooral doordat je in deze situaties ‘vergeet’ om voldoende te knipperen. Waar we normaal gesproken 20 keer per minuut met onze ogen knipperen, gebeurt dat tijdens deze activiteiten slechts 5 keer. Onze ogen raken geïrriteerd of waterig door overmatige traanproductie.

Geen jeukende ogen en vermoeide ogen met Similasan oogdruppels

Maak korte metten met jouw vermoeide ogen

Toch zijn veel van de oorzaken voor de meeste mensen dagelijkse handelingen, wat betekent dat het voorkomen van vermoeide ogen best een opgave is. Gelukkig bestaan er laagdrempelige manieren om je vermoeide ogen een snelle, prettige oppepper te geven. En daarvoor ben je bij Similasan aan het juiste adres.

Benieuwd waar je onze natuurlijke oogproducten kunt vinden? Bekijk dan alvast het overzicht van verkooppunten en vind het adres bij jou in de buurt of neem een kijkje in onze webshop.

Een flinke oppepper voor vermoeide ogen

De hoogwaardige oogproducten van Similasan voor vermoeide ogen, ook wel computer ogen genoemd, zijn speciaal door onze oogspecialisten ontwikkeld om vermoeide ogen een aangename boost te geven. Hydrateren en verfrissen zijn twee belangrijke eigenschappen van deze natuurlijke oogdruppels voor computer ogen. De oogdruppels zijn bovendien ook te gebruiken zijn in combinatie met contactlenzen. En er zitten nog veel meer voordelen aan de producten van Similasan:

  • Similasan is al jaren dé oogspecialist als het gaat om natuurlijke oplossingen tegen veelvoorkomende oogkwalen;
  • Al onze producten worden op natuurlijke basis ontwikkeld;
  • Wij bieden specifieke oplossingen voor specifieke problemen, deze werken daardoor zeer effectief;
  • Onze oorsprong ligt in Zwitserland, bron van hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten voor onze producten;
  • Al onze producten zijn makkelijk toe te dienen;
  • Na openen van de verpakking zijn onze producten nog drie maanden houdbaar.

Natuurlijke behandelingen voor Vermoeide ogen.

Oogdruppels oogsprays en oogdoekjes tegen geirriteerde ogen

Oogdruppels of oogspray vermoeide ogen

Binnen ons assortiment van oogdruppels en –sprays voor uiteenlopende oogkwalen hebben we dus een speciale lijn voor vermoeide ogen. De producten die wij hiervoor ontwikkeld hebben zijn de oogspray en de oogdruppels. Deze producten bieden snel verlichting, hydratatie en verfrissing en zijn samengesteld uit de beste natuurlijke bestandsdelen. Zo bevatten de oogdruppels onder andere de geneeskrachtige kruiden Euphrasia officinalis (ogentroost) en Crocus sativus (saffraankrokus); ingrediënten die een verlichtend effect hebben en die ervoor zorgen dat de balans in je ogen zich herstelt.

Oogklachtenwijzer: voor specifieke informatie over jouw oogklachten

Bij Similasan weten we: geen enkele oogklacht is hetzelfde. Daarom vraagt iedere oogkwaal om een specifieke oplossing die de juiste bestandsdelen bevat voor een snelle werking. Om jou meer inzicht te bieden in de verscheidenheid aan oogklachten hebben we de Oogklachtenwijzer ontwikkeld. Hier vind je informatie en kenmerken van veelvoorkomende oogklachten en kun je direct meer lezen over de oplossingen die Similasan biedt. Wij zijn namelijk expert op het gebied van het verlichten van oogklachten en hebben voor elke oogklacht een speciaal product ontwikkeld. Wel zo effectief!

Neem afscheid van vermoeide ogen of computer ogen dankzij Similasan

Wil jij ook af van die vervelende vermoeide ogen na een werkdag? Ga dan vandaag nog naar het dichtstbijzijnde verkooppunt van Similasan natuurlijke oogproducten of bekijk de webshop en ervaar zelf de effectieve werking die onze oogdruppels en oogsprays jou kunnen bieden.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer
KOAG/KAG: 4098-0314-0469