Geïrriteerde ogen

Geïrriteerde ogen

Hooikoorts, vermoeide ogen of droge ogen: niets is zo vervelend als oogirritatie. Heb jij regelmatig last van geïrriteerde ogen en houdt dat je van je werk of vind je het gewoon heel lastig? Gelukkig is daar iets aan te doen, zodat je snel weer verder kunt met wat je deed.

Jij zoekt naar verlichting en een natuurlijk oogproduct dat kalmeert, waardoor je veel minder last zal hebben van je ogen. Op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier, zodat je meteen weer door kunt.

Last van geïrriteerde ogen: hoe komt dat?

Geïrriteerde ogen kunnen allerlei verschillende oorzaken hebben. Je merkt het misschien niet, maar zodra je last hebt van oogirritatie komt dat bijvoorbeeld door het uitdrogen daarvan. Eenmaal uitgedroogd krijg je last van jeuk, zoals dat op je huid ook het geval kan zijn. En dan? Dan begin je te krabben op je huid, of te wrijven in je ogen. Iets dat op dat moment een goed gevoel oplevert, maar het probleem eigenlijk alleen maar groter maakt.

Ook kunnen geïrriteerde ogen ontstaan door hooikoorts, door rode ogen, door de processierups of door vermoeide ogen na lang te hebben gewerkt. Je krijgt in veel van deze situaties last van geïrriteerde ogen en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Hieronder vind je de oorzaak van jouw geïrriteerde ogen en wat je er tegen kunt doen.

Similasan Geïrriteerde ogen

Dit kun jij doen tegen geïrriteerde ogen

Je wilt snel verder met je dagelijkse bezigheden, maar liever geen gebruik maken van medicatie? Zoek je misschien naar een natuurlijke oplossing, zoals homeopathische producten die je kent van andere kwaaltjes waar reguliere medicatie niet voor werkt? De hoogwaardige natuurlijke oogdruppels van Similasan hebben een vergelijkbaar effect. Ze zorgen er uitermate efficiënt voor dat jij verder kunt, terwijl de klachten van jouw geïrriteerde ogen verdwijnen of worden verlicht. Afhankelijk van de oorzaak van jouw oogirritatie zijn er diverse betrouwbare oogproducten beschikbaar, speciaal ontwikkeld door onze oogspecialisten voor jouw specifieke klacht:

 • Irritatie door rode ogen
  Gebruik Similasan Rode Ogen oogdruppels. Een effectieve keuze bij rode, branderige of geïrriteerde ogen door een ontsteking van het bindvlies (conjunctivitis), een infectie, bacterie of virus. Oogdruppels die bevochtigen en kalmeren, voor een fijne verfrissing van je ogen.
 • Irritatie door droge ogen
  Gebruik Similasan Droge Ogen oogdruppels. Hydrateert en verzacht bij geïrriteerde droge ogen door hitte, airconditioning, wind, rook, contactlenzen of veroudering.
 • Geïrriteerde ogen door vermoeidheid of spanning
  Gebruik Similasan Vermoeide Ogen oogdruppels bij gespannen of vermoeide en geïrriteerde ogen door beeldschermgebruik, televisie kijken, autorijden of lezen.
 • Geïrriteerde ogen door hooikoorts
  Gebruik Similasan Hooikoorts oogdruppels. De ideale keuze als je last hebt van jeukende en branderige ogen, veroorzaakt door grassen, planten en bomen die weer beginnen te groeien.
 • Geïrriteerde ogen door de eikenprocessierups of de dennenprocessierups
  De brandharen van de eikenprocessierups en de dennenprocessierups kunnen niet alleen op de huid voor veel jeuk en irritatie zorgen, maar ook in de ogen. Kalmeer je ogen en verzacht de irritatie met 100% natuurlijke Similasan Rode Ogen oogdruppels.

In Nederland alleen al hebben 800.000 mensen last van flinke hooikoorts, met onder andere geïrriteerde ogen tot gevolg. Tel daar de gevallen van rode ogen, droge ogen en computer ogen bij op en je begrijpt dat we daar graag wat aan willen doen. Met speciaal ontwikkelde oogdruppels voor jouw specifieke oogklachten, om geïrriteerde ogen tegen te gaan en er op een natuurlijke manier voor te zorgen dat je verder kunt met waar je mee bezig was.

Lees voor meer tips ook het artikel Wat helpt tegen geïrriteerde ogen?

Natuurlijke behandelingen bij geïrriteerde ogen.

Precies wat jij nodig hebt bij geïrriteerde ogen

Voorkom dat oogirritatie jouw dag verpest of je in de weg zit op het moment dat je lekker naar buiten wilt. Geniet van het buitenleven, ook als de grassen, bomen en planten weer beginnen te groeien en bloeien. En zorg ervoor dat je gewoon door kunt werken achter de computer, door gebruik te maken van onze oogdruppels die overal verkrijgbaar zijn. Een fijne natuurlijke keuze van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit bij geïrriteerde ogen, omdat je die kunt kalmeren en bevochtigen, precies wat ze op dat moment nodig hebben.

Oogdruppels oogsprays en oogdoekjes tegen geirriteerde ogen

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer