Oogdruppels zonder conserveermiddel

Oogdruppels zonder conserveermiddel

Ben je op zoek naar oogdruppels zonder conserveermiddel? Dan ben je bij Similasan aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar is Similasan producent van hoogwaardige oogdruppels, oogdoekjes en oogsprays die gemaakt zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Similasan staat voor hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en ontwikkelt dan ook alleen maar producten die geen conserveringsmiddelen bevatten. Wat jouw oogklacht ook is, bij Similasan vind je het juiste product voor jouw probleem.

Hieronder lees je meer over de specifieke producten van Similasan, uiteraard zonder conserveermiddel. Wil je meteen een product bestellen? Dat kan eenvoudig via de webshop van Similasan.

Oogdruppels voor droge ogen

Droge ogen kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Neem bijvoorbeeld het weer, het gebruik van contactlenzen of ouderdom. Wie kampt met droge ogen heeft veel baat bij Oogdruppels voor droge ogen. Dit zijn oogdruppels zonder conserveermiddel die de ogen snel bevochtigen en kalmeren. Het is een verzachtende en hydraterende oplossing voor een vervelend, veelvoorkomend probleem. Meer informatie over oogdruppels voor droge ogen vind je hier.

Oogdruppels voor rode ogen

Heb je vaak last van rode ogen? Ook dan is het slim om te kiezen voor oogdruppels zonder conserveermiddel. Rode ogen kunnen talloze oorzaken hebben. Denk aan aanraking met vuil, griep of verkoudheid, alcoholgebruik, aanraking met chloor, make-up in je ogen, vermoeidheid, teveel staren naar een beeldscherm (ook wel computerogen) of een allergie. Ook de eikenprocessierups of dennenprocessierups kan rode ogen veroorzaken.

Rode ogen ontstaan doordat het slijmvlies van de ogen ontstoken is door (bijvoorbeeld) één van bovenstaande zaken. Het gaat hierbij om het bindvlies; het transparante vlies dat het oogwit en de binnenkant van de oogleden bedekt. De ontsteking zorgt ervoor dat de ogen er rood en vermoeid uitzien. Oogdruppels voor rode ogen zonder conserveermiddel gaan deze klachten tegen en zorgen voor bevochtiging, kalmering en verfrissing van de ogen.

Als jij een groot deel van de dag achter een computerscherm zit, herken je deze oogklacht vast wel; vermoeide ogen. Je ogen branden, zijn gespannen en voelen droog aan. Vermoeide ogen worden ook wel computer ogen genoemd, omdat langdurig werken met een computer vaak de oorzaak is. Of het nu om een laptop, desktopcomputer, spelcomputer, tablet of smartphone gaat. Maar ook geconcentreerd lezen, televisiekijken, stress en autorijden kunnen dezelfde oogklachten veroorzaken. Wil je je ogen een flinke oppepper geven zodat je er snel weer tegenaan kunt? Similasan heeft speciale hydraterende en verfrissende oogdruppels en een ogenspray ontwikkeld om vermoeide ogen een aangename boost te geven.

Geen jeukende ogen en vermoeide ogen met Similasan oogdruppels

Natuurlijke oogdruppels zonder conserveermiddel

Oogdruppels zonder conserveermiddel voor ontstoken ogen

Een ontstoken oog is een kwaal waarmee vrijwel iedereen in zijn of haar leven weleens te maken krijgt. Bij ontstoken ogen is een bacterie de veroorzaker van klachten als roodheid, jeuk, irritatie en schilfertjes. Oogontsteking komt veel voor bij baby’s door ontsteking van de traanbuisjes, maar volwassenen kunnen er ook zeker last van hebben. Gebruik in het geval van ontstoken ogen bij kinderen de reinigende oogdoekjes van Similasan.

Ook ooglidontstekingen komen regelmatig voor. Ooglidontsteking is een hardnekkige aandoening die ook wel blepharitis wordt genoemd. Hierbij zijn de haarzakjes en talgklieren op de ooglidrand ontstoken. Heb je last van een ontstoken ooglid, dan kun je het beste de Optimoist Oogdoekjes voor droge oogleden gebruiken.

Oogdruppels voor hooikoorts

Hooikoorts komt bij ruim 800.000 Nederlanders voor en is daarmee een grote veroorzaker van jeukende, rode en geïrriteerde ogen tijdens de lente en de zomer. Hooikoortspatiënten kampen tijdens deze maanden met diverse klachten doordat de lucht in die periode vol zit met stuifmeel. Dit stuifmeel is afkomstig van planten, bomen en grassen en is moeilijk te vermijden omdat het verspreid wordt door de wind.

Mensen met hooikoortsklachten kunnen het beste gebruik maken van oogdruppels zonder conserveermiddel, zoals de Hooikoorts Oogdruppels van Similasan.

Oogdruppels voor geïrriteerde ogen

Irritatie aan de ogen is een veelvoorkomende, onschuldige kwaal. Toch is het belangrijk om hier alert op te zijn, het is namelijk geen pretje om met geïrriteerde ogen rond te lopen. Gelukkig kun je geïrriteerde ogen gemakkelijk tegengaan met behulp van de juiste producten. Similasan heeft diverse oogdruppels en -sprays zonder conserveermiddelen die helpen tegen bijvoorbeeld rode ogen, droge ogen en hooikoorts; allemaal veroorzakers van geïrriteerde ogen. Meer weten? Lees dan ons artikel over behandelingen bij geïrriteerde ogen.

Oogdruppels zonder conserveermiddel bestellen

Heb je last van één van bovengenoemde oogklachten en ben je op zoek naar snelle verlichting? Kies dan voor de oogdruppels zonder conserveermiddel van Similasan. In onze webshop bestel je eenvoudig het product dat helpt tegen jouw klacht. Meer weten over de oogverzorgingsproducten zonder conserveermiddel van Similasan? Klik dan hier voor meer informatie.

© 2021 Similasan. All rights reserved. | Disclaimer